18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Etkinlikleri
22 Mart 2019

Doğum oranlarının düşmesi ve teknolojik gelişmelerin sağlık hizmetlerinde etkili kullanımı, bilinçli beslenme ve hareketli yaşam, ortalama yaşam beklentisinin uzamasına ve yaşlı nüfusun toplam nüfus içerisindeki payının artmasına olanak sağlamıştır. Yaşlı nüfus artış hızına paralel olarak yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası”olarak anılmakta ve bu tarihlerde etkinlikler yapılmaktadır.
"18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" etkinlikleri kapsamında
Müdürlüğümüz Kamu Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Zafer DİRİK, Şehit Yunus Emre Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Ergün CEYLAN ve hastane yöneticileri, Evde Sağlık İl Koordinatörü Uzm.Dr.Ahmet Rıfkı ÇORA , Evde Sağlık Kalite Yönetim Direktörü Aysun DEMİRKIRAN ve Evde Sağlık Koordinasyon ve birim çalışanları tarafından  Evde Sağlık Hizmetlerine kayıtlı hastalardan iki hasta evinde ziyaret edilmiştir.  Hasta ve ailesinin evde sağlık hizmetleri ile ilgili görüş ve önerileri alınmıştır.

• ETEV24 (1).jpg
  • ETEV24 (2).jpg