Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı
24 Haziran 2019

21.06.2019 tarihinde Saat 14.00 de İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Zafer DİRİK Başkanlığında "Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı" düzenlenmiştir.
Toplantı Evde Sağlık Hizmetleri Kalite Yönetim Direktörü Hemşire Aysun DEMIRKIRAN' ın ESH güncel verileri ve 2019 yılı 2.dönem Eylem Planlarının sunumu ile ESH Koordinasyon Merkezinden Hemşire Sevim ÖZGÜL ile Ebe Naciye ÇANKAL,  Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığından Uzm. Sema SÖNMEZ, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü temsilcisi Melek GÜLEN GÜRDAL, Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi ESH sorumluları Dr.Gülen KALE ve Ebe Ayşe ÇETİN, Isparta ADSM ESH sorumlusu Dr.Nigar GÖKDOĞAN , Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığından Ayşe SARI'nın katılımı ile gerçekleşmiştir.

• ETEV26 (1).jpg
  • ETEV26 (2).jpg